Cüzdanınıza mutlaka bir tutam tuz koyun.. Neden mi? S'ebebi Y0RUMDA

Diş taşları maalesef diş bakımını aksatanların başına gelebilecek en zorlu haller arasında yer alıyor ve uzun Aralıklarla tedavi edilmediğinde dişlerin çürümesini bir hayli kolaylaştırıyor. Estetik olarak da pek dilenen bir görüntü olmayan diş taşlarına karşı etkin bir şekilde mücadele etmek gerekiyor.

Diş taşı evde natural tekniklerle nasıl temizlenir? diyenler amacıyla en çok sarfedilen çözümleri bir araya getirdik. Zira diş taşları diş etinin şişmesi, dişin çürüyerek kaybedilmesi ve hem de kemik iltihabı gibi son derece ciddi neticelere sebep oluyorlar ve bakterilerin çoğalmaları amacıyla elverişli bir bölge sunuyorlar. Diş taşının fırçanın diş diplerine girmesine engel olması namacıylaiyle bu bölümde bakteri bundan sonraları da artıyorlar ve maalesef kaçınılmaz son diş kayıbı oluyor.

Diş Taşı Neden Oluşur?
Diş taşlarının oluşmasının esas namacıylai ağızda tespit edilen bakterilerin yediğimiz yemekler ile etkileşime girmeleri ve bundan sonralar yaratarak evvelce dişlerin üzerinde plakalar meydana getirmeleri, bu plakaların ise bir vakit sonra sertleşerek taş durumuna gelmeleri.

Diş taşlarını ortadan kaldırmadan evvelce onların meydana gelmesine engel olmak çok daha kolay. Düzenli olarak dişlerinizi fırçalayarak basitçe bu bozukluğun üstesinden gelebilir, plaklar şimdilik oluşmadan onları ortadan kaldırabilirsiniz. Fakat bunun amacıyla dişlerinizin her noktasına fırçanızın değmesi gerekiyor. Diş fırçalama sırasında florür sahibi olan diş macunları kullanırsanız dişlerinizin gıda bundan sonralarından etkilenmelerine de engel olabilirsiniz. Bu macunlar bakterileri öldürdükleri amacıyla bakterilerin bundan sonralarının da ortadan kalkmasını sağlıyorlar.

Dünyanın dört bir beraberindeki insanlar yüzyıllardır şifalı otların ve baharatların iyileştirici gücünü biliyorlar. İşte sizin amacıyla namacıyla bu kadar iyi olduklarının arkasındaki bilim ve nasıl doyacağınızla alakalı ipuçları.

Diş Taşı Evde Doğal Yollarla Nasıl Temizlenir?
Reklamlar